Видеодиагностика на канали

Професионалнa видеодиагностика на канали от Otpushi.com

Видеодиагностиката на канали и тръби установява точното състояние на вашите канали и тръби с помощта на роботизирана видео техника. Тя позволява прецизното изследване на проблемния участък и спомага за окончателното отстраняване на проблема. Видеодиагностиката на тръби и канали помага да се предотвратят по-сериозни проблеми с канализацията в дългосрочен план. Тя е средство не само за определяне на проблема, но и за неговата навременна превенция, като ви спестява време, нерви и пари.

След извършване на видеодиагностиката на канали, ще ви предоставим пълен запис на извършената от нас процедура. Освен това, ще получите полезни съвети как да предотвратите подобни проблеми в бъдеще.

Видеодиагностиката е особено наложителна, когато се налага при аварийно отпушване на канал, както и при периодично запушване на канали.

Услугата e насочена не само към фирми, предприятия и по-големи обекти, но и към обикновените домакинства.

Ако имате проблеми с вашата канализация, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът ни разполага с техника от най-високо качество и е на ваше разположение денонощно. Работим с роботизирана камера с дистанционно управление, с брояч на метрите по дължината на тръбата, с възможност на диагостика на тръби от 250 до 1500 ø и с камера с жило, снабдена с гъвкава цветна камера, с дължина на жилото 50 метра, която позволява оглед от 40 до 250 ø във вътрешността на тръбите.
Свържете се с нас и ще отстраним вашият проблем бързо и ефективно.

Имате проблем с вашия канал?

Направи запитване
    Call Now Button0897 855 445