Отпушване на мивки

Професионално отпушване на мивки от Otpushi.com

Отпушване на мивки и сифони в зависимост от дължината на канала и дали ще се използват ръчни инструменти или машинно отпушване.

Няма нищо по-досадно от запушена мивка! Особено ако за поредна вечер е препълнена, децата са захвърлили чиниите пълни в нея и от кухнята дори се носи неприятна миризма поради смесицата с остатъка от храна, застоялата вода и милионите бактерии наоколо.
Е, добре, всъщност, има нещо, което може и да е по-досадно от запушената мивка, а именно самата задача за отпушване на мивки.

Обикновено, проблемът се задълбочава, когато става въпрос за отпушване на мивки извън дома ви, а именно в ресторанта, който менажирате, или в хотела, на който сте собственик. При всички случаи, домашните хитринки за лесно, евтино и най-вече екологично чисто отпушване на мивки, може да свърши работа. Или поне на първо време.
Отпушването с подръчни средства като оцет или лимонена киселина, в действително, е идеално, ако у дома имате малки деца, или просто сте поддръжници на био начина на живот. В същото време, на пазара се продават и огромен брой синтетични материали, специално разработени за нелеката задача отпушване на мивки.

За да го избегнете и мивката ви е винаги отпушена, доверете се на нас!
Ние с радост ще ви помогнем – работим всеки ден и приемаме поръчки по всяко време. Обадете ни се!

Имате проблем със запушена мивка?

Ще си кажете защо тогава, при наличието на цели две и то съвсем не малко ефикасни опции, да затруднявате бюджета си и да поръчате услугата отпушване на мивки? Защото ако отпушването на мивки се превърне в рутина за вас и се усетите как прекалено често посягате към оцета или избрания от вас комерсиален препарат за целта, то тогава проблемът е далеч по-сериозен. С други думи, става въпрос за висока степен на замърсяване и запушване на канала, което изисква, професионален подход. Точно такъв ви предлагаме ние и то на ниска цена, а и винаги в комбинация с отлично отношение към всеки индивидуален клиент. Да не забравяме и факта, че ние никога няма да си тръгнем, докато не видим мивката ви в перфектно състояние, тоест перфектно отпушена и готова за експлоатация сякаш е чисто нова.

И не е нужно степента на запушваме и замърсяване да е толкова сериозно, за да поръчате от нашата професионална услуга отпушване на мивки. Ако смятате, че нямате нужното време и умения за това задължение, чувствайте се спокойни, защото има кой да го свърши вместо вас.
И то бързо, лесно и супер ефикасно, а и с материали, които по никакъв начин няма да навредят нито на вашия инвентар, нито на средата, в която живеете или работите. И като стана дума за това, добре е да отбележим, че не само липсата на време и умения биха накарали един човек да ползва услугите ни.

Липсата на подходящи отпушващи средства също е повод да ни се обадите. Да, вече казахме, че можете да пробвате с подръчни материали за по-леки случаи, но по-тежките такива изискват и по-драстични мерки, тоест силно токсични агенти и съставки. Последните не само са вредни за вдишване от всички у дома или на работното място, но и с времето захабяват канала и дори стопяват тръбите. По този начин, много скоро вие ще имате не просто запушена мивка, ами далеч по-сериозен и рисков ВИК проблем.

Направи запитване
    0897 85 54 45