Запушените канали, тоалетни и тръби са проблем, с който всички се сблъскваме понякога. Причините, които водят до запушване могат да са стари тръби, наслояване на отпадъци, непрофесионален монтаж, неправилна експлоатация и много други.

Отпушване на канали София

Много е важно преди да се обърнете към фирма за отпушване на канали да имате следното предвид:
– Повечето ВиК специалисти имат широк обхват от дейности, и не са специализирани само в отпушването на канали и тоалетни както сме ние от Otpushi.com. Тези фирми извършват дейността си с помощта на обикновенна техника и старо оборудване. За да сте сигурни, че фирмата, която повиквате ще ви свърши работа, и няма да си загубите времето и парите с нея, то уверете се, че те разполагат с техника за диагностика с модерни видеокамери, мощни помпи и специални инструменти за отпушване.

– Трябва да знаете, че дори при малки запушвания или проблеми е по-добре да се доверите на специалисти и да не рискувате наводнение или повреден сифон, счупена тръба или допълнително запушване. Често дефектите в канализацията са скрити зад стените и най-добре се виждат с професионална видеокамера. По този начин си спестявате къртене и допълнителни разходи за ремонт.

В случай, че не вземете навременни мерки при появата на запушването, това би могло да доведе до локални наводнения, отделяне на неприятни миризми и задълбочаване на проблема.

И така, как да разрешите проблема, когато е налице?
Използването на стандартните препарати за отпушване, рядко решава дългосрочно и ефективно проблема. А освен това изпаренията, които отделят при контакта си с вода са изключително вредни за здравето.

За щастие, вече не е нужно да се цапате, използвайки старите механични средства за отпушване, които така или иначе не дават желания резултат. Когато се появи запушване, доверете се на фирма за професионални услуги като Otpushi.com.
Ние разполагаме с професионална техника за отпушване на сифони, мивки, тоалетни, вертикални канали и всякакви тръби. Екипът ни притежава богат опит в справянето с всякакъв тип запушвания.

Ако имате нужда от професионално отпушване на тръби, не се колебайте да се свържете с нас!

0897 85 54 45